Cu fiecare săptămână ce trece, sediul Dog Assist prinde contur, camerele odată goale au prins culoare, iar zumzetul activităților se aude din fiecare încăpere.

Ne bucurăm să numim acestă clădire sediul asociației noastre, deoarece mult mai mulți beneficiari pot apela la terapia asistată de animale, și tot aici putem pregăti cursuri pentru studenți, proprietari de animale, etc. Dacă la început clădirea era una în roșu, acum putem spune că aproape toate camerele sunt finalizate.

De muncit, muncim de dimineața până seara. Fiecare dăm o mână de ajutor în a îmbunătăți camerele în care tot mai mulți copiii și adulți vin la sesiuni.

Cu mare drag, ne-am revăzut o prietenă care a revenit în țară pentru câteva zile, pe care nu am mai văzut-o de 10-15 ani (încă nu am stabilit exact de când :). Știind deja despre proiectul centrului Dog Assist, a dorit să ne susțină și în acest fel, cu ajutorul donației sale, acum amenajăm încă o cameră de terapie. Mulțumim încă o dată Alina Pochiu și sperăm să revii curând în Cluj!

Nu trece nici o săptămână fără schimbări la noi la centru. Astfel, am reușit să montăm geamurile termopan, care ne-au ajutat să accesibilizăm clădirea pentru persoane în scaun rulant și să avem o bucătărie mică, pentru cafea, ceai, un sandwich, ce mai e nevoie . Totodată  căutăm voluntari îndemânatici care să ne ajute să curățăm curtea și sediul.

Omuleți harnici vă așteptăm pe strada Măceșului, nr. 16 (cartier Bună Ziua), dacă vreți să ne dați o mână de ajutor! 
Pentru donații: Asociația Dog Assist, Banca Transilvania, cont IBAN RO14BTRLRONCRT0217324801