Asociația Dog Assist, organizație nonguvernamentală ce oferă servicii de intervenții asistate de animale (terapie și activități asistate de animale), împreună cu Librăria Carturesti vă invită la cea de a doua sesiune a programului „Prietenii cărților” în data de 27 mai 2014, între orele 19.00- 20.30, la Librăria Cărturești, strada Al. Vaida-Voievod, nr. 53-55, Iulius Mall, parter.

„Prietenii cărţilor” se adresează copiiilor cu vârsta între 6 şi 10 ani, dar și părinților acestora. Într-un mediu plăcut, însoțiți de unul dintre câinii de terapie atesați sau în formare în vederea atestării, alături de conductorul canin al acestuia, cei mici vor avea ocazia să exerseze cititul cu voce tare, fără a fi judecaţi de adulţi sau stresaţi de vreun factor extern. Totodată, ei vor desena, colora și purta discuții despre animale împreună cu specialiștii asociației Dog Asisst.

Pe lângă activitățile destinate copiilor, va mai avea loc un cerc de discuții cu părinții acestora, pe tema programului „Prietenii cărților” și beneficiile acestuia, dar și teme precum interacțiunea om-animal și terapia și activitățile asistate de animale. Discuțiile vor fi coordonate de conf. univ. dr. Alina Rusu (Universitatea Babeș- Bolyai, Facultatea de Psihologie și Științe ale Educației, catedra de Psihopedagogie Specială) și psiholog clinician Veronica Şut (Asociația Dog Assist).

Numărul de locuri este limitat, înscrierile având loc până în 25 mai 2014, ora 20.00, pe adresa de e-mail contact@dogassist.ro.

Pagina de Facebook a evenimentului:
www.facebook.com/events/490618554400794/

Vă așteptăm cu drag!