Și de această dată, vrem să vă spunem o poveste despre prietenie. Despre niște oameni frumoși, care cu inima deschisă doresc să ne dea o mână de ajutor (cum au făcut de fiecare dată când s-a ivit ocazia). Bookstory. O carte care își dorește să fie dăruită mai departe, din suflet. E o carte care nu are un preț stabilit pentru că, nu-i așa, lucrurile frumoase și sincere sunt fără preț – zâmbetele, iubirea, prietenia 🙂

Cartea sa, „Acasa sufletului” este o călătorie a sa în trecut, înapoi la rădăcini, de unde ne încântă cu amintiri, călătorie ce ne îndeamnă să o facem și noi.

Și mai e un lucru frumos de menționat, Bogdan și-a dorit ca sumele de bani ce au fost strânse să ne fie donate pentru centrul Dog Assist.

Mulțumim Bogdan Nicule, care prin vânzarea cărții sale la lansare a strâns donații pentru centrul Dog Assist – 1585 de lei, mulțumim Cristina Nicule, Elena, care ne-a încântat cu muzica sa și Ștefan, care a fost trezorierul serii.

Mulțumim tuturor celor prezenți la lansare care au ales să ne sprijine și sperăm să ne revedem curând la sediul Dog Assist. Nu știm despre voi, dar „Acasa sufletului” ne așteaptă pe noptieră pentru a fi savurată