În cadrul Zilelor Clujului, cu sprijinul Primăriei Cluj-Napoca și a partenerilor noștri de la Servicii Publice, am desfășurat o campanie publică de informare și responsabilizare a proprietarilor de căței din Cluj.

Pentru că ne dorim o comunitate atentă și responsabilă, iar a avea un animăluț implică, pe lângă dragoste și atenție, și responsabilitate, le-am propus proprietarilor de câini un contract între ei și blănosul lor, prin care își iau angajamentul de a le respecta și îndeplini nevoile de îngrijire, mișcare, afecțiune.

În același timp, ne-am dorit să responsabilizăm proprietarii de animale, explicându-le cât e de important să strângă după cățeii lor. Astfel, proprietarii de animale au primit din partea noastră un cadou util, săculeți pentru colectarea fecalelor, dar și flyere informative.

Suntem foarte mândri să vă prezentăm o parte din oamenii minunați pe care i-am întâlnit în cadrul acestei campanii, unii alături de prietenii lor necuvântători, care ne-au întărit convingerea noastră – Clujul iubește animalele, dar le iubește responsabil!

Așteptăm cu drag și pozele voastre, împreună cu blănoșii față de care v-ați asumat și voi aceste responsabilități. 🙂

Albumul foto – Pawsome Owners