În parcul central, specialiștii Grădiniței Malteze, împreună cu specialiștii Dog Assist au organizat un eveniment dedicat copiiilor de toate vârstele, cu sau fără dizabilități. Gândit ca și un program pentru comunitate, s-a dorit promovarea acestui tip de terapie – terapia asiatată de animale – dar și organizarea unui eveniment care să promoveze toleranța și incluziunea socială pentru copiii cu defiențe neuromotorii și nu numai.

Copii tipici și copii cu dizabilități s-au jucat împreună, dornici de interacțiunea cu câinii de terapie ai asociației noastre.

După zbenguiala de sâmbătă, din Parcul Central, duminică, în 14.06, în Zorki Photo Cafe, a urmat un concert caritabil 

susținut de trupa Konthrast și prietenii lor. Fondurile strânse au fost direcționate înspre susținerea programului de terapie asistată de animale pentru copiii de la Grădinița Specială Malteză, implementat de Asociația Dog Assist.

Vă mulțumim că ați fost alături de noi și că ați ales să susțineți pașii și eforturile copilașilor, dar și ai specialiștilor de la Gradinita Malteză!Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.